Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Bici #79375 üzenetére

    Hidd el gyorsaságban kiváló a legújabb windows 10 is, amikről itt most a panaszáradat meg az döntően:
    - kisebb vagy nagyobb BUG amit javítanak gőzerővel
    - programkompatibilitási gondok - ahogy kijön az adott programból egy 1803-as verziót támogató friss verzió ezek a gondok is megszűnnek, ha pedig nem jön az új verzió akkor váltani kell másik programra olyanra ami mögött folyamatos fejlesztés van pl.: utorrentről qbittorrentre, winampról foobarra stb.

    - esetleges driver kompatibilitási gondok - a kérdés hogy milyen szintű tejesen használhatatlan vagy pár funkció nem tökéletes - amit lehet hogy sikerül orvosolni a driver booster free-vel ami megtalálhatja a firsebb drivert

    Játékok tekintetében pedig nemrég futtattam a szinkronos Strongholdot (az egyik legrégebbi) de tuti futna a Redalert vagy a Commandos is.

    Kimondottan ajánlott a játékok tekintetében is a legújabbat használni, ezen tényleg nem éri meg görcsölni.
    Annyit megjegyeznék, hogy most mivel tiszta telepítéssel próbálkozol ezért mindenképpen a legfrissebb buildet tedd fel de a jövőre való tekintettel azt ajánlanám hogy amikor majd ősszel kijön az újabb windows verzió akkor ne válts rá azonnal hanem várd meg a második patch keddet és majd akkor. Ezt a váltást - amikor egy adott verzióról frissítesz egy másikra BUILD UPGRADE-nek hívják és ezen program O&O ShutUp10 segítségével tiltható FONTOS! Ezzel a tiltással nem a biztonsági frissítéseket tiltod (azokat is lehet vele de nem ajánlott) hanem csak a BUILD UPGRADE-et.

Új hozzászólás Aktív témák