Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz #86564352 #75965 üzenetére

    Na, ez már valami értelmesebb lista, köszi, végis is fogom lapozni.
    Hiába vagyok benne az insider programban, és nézegetem időnként az insider verziókat, én is csak a látványos UI változtatásokat veszem észre, annyira nem mászok bele a belsejébe, hogy ilyeneket észrevegyek.

    A focus assistra pipa vagyok egyébként. Régen (illetve a mostani 1709 buildben is), amíg nem volt, semmi baj nem volt vele. Amikor megjelent az insiderben, már rosszul esett, hogy mit csinált. Korábban játék közben nem jöttek az értesítések, de miután kiléptem a játékból, azért láttam az értesítő ikonon, hogy van ott valami.
    Most, ezt a valamit sikerült úgy megcsinálniuk, hogy játék közben csipogott az új levél. Hát, nagyon fontos. Először én is úgy tettem, mint szerintem az összes egybites user fog tenni, hogy az egész segédet kikapcsolja, mert nem olvassa végig, és akkor meg hőbörög majd, hogy semmiről nem értesíti a rendszer. Persze, lehet profilozni, van játék profil is, és, ha azt bekapcsolod, akkor csak játék közben nem értesít, ami jól is van, de játék után rögtön felhajítja az ablakot az értesítésekkel. Zavaró, tolakodó, akárhogy vesszük, köszönöm, de nem kérem, jó volt, ahogy eddig.

    Igazából az Edge és a Cortana újdonságaira pedig szelektív a hallásom, ha arról beszélnek, akkor a fülem lekapcsol. Soha nem fogom ezeket a szoftvereket használni, mert kivárhatatlanul lassan kerülnek bele használható funkciók. De pl. a hangvezérlést a droidos telefonomon sem használom, pedig a google fényévekkel előrébb jár ezen a téren.

Új hozzászólás Aktív témák