Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Acélfarkas #75512 üzenetére

    Akkor nem is értem pontosan mit szeretnél, ilyen megoldásról nem tudok. Tegyük fel csinálsz egy tiszta telepítést feltelepítesz mindent, beállítasz stb. EZUTÁN erről a még tiszta nem lelakott rendszerről csinálsz egy rendszerképet. persze ezzel is van gond hiszen ha ezt a lemezképet elteszed és mondjuk fél év múlva veszed elő akkor már nem sokat ér hiszen minden programodat frissíteni kell hiszen kijött egy újabb verzió a windowst is updatelni kell, ennyi erővel egy tiszta telepítéssel is ugyanott vagy. Sokan csinálják - az ilyen programok is tudják hogy rendszeresen frissítik ezt a lemezképet és ha beüt a baj akkor csak visszarakják a legutóbbi még stabil állapotot, de ha eljön az újratepítés ideje - pl. én nem szeretek build upgradelni - akkor feltol egy friss rendszert.
    Ha MS fiókkal használod a windows-t akkor számos beállítást megcsinál ahogy bejelentkezel. A játékaimnak a beállításait és a mentéseit tartalmazó mappáját újratelepítés előtt mindig mentem és friss telepítés után csak felülírom és már ugyanott folytatom ahol abbahagytam, a torrent programmal is meg lehet ugyanezt, de nekem a razer egerem vezérlője a razer synapse is tudja ezt. + sok programmal meg lehet ezt csinálni, tehát megkeresed a beállításait tartalmazó fájlt vagy mappát és mented.

    Tedd fel esetleg újra kérdésnek hátha páran elsiklottak felette.

    Volt mikor terveztem hogy csinálok rendszer lemezképet de aztán nem foglalkoztam vele - kipróbáltam de nem használtam - a windows egy SSD-n van és azon az SSD-n nincs más filmek, zenék, torrentek, dokumentumok stb. az mind egy HDD-n vannak és a fontosabbakról egy külső HDD-n is van másolat

    Ha valamiért újra akarom húzni a windowst akkor azzal kezdtem, hogy letöltök minden programot (a HDD-re) ami fog kelleni pl. avast, qbittorrent, foobar , vlc stb. majd ezekután előveszem a pendrivom (HDD-ről is menne de jobban szeretem pendrive-ról) amin mindig van egy aktuális windows telepítő (másra nem is használom) majd arról bootolok és feltolom updatelek programokat telepítek beállítok és kész. Rengeteg program ad lehetőséget profilok importálására exportálására érdemes ezeknek utánanézni.

Új hozzászólás Aktív témák