Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • csicso82

  nagyúr

  Telepítsd pl. a Wise care free-t amiben van a már telepített windows frissítések hátramaradt fájljainak a törlésére.
  Amikor korábban hasonló gépen problémába ütköztél akkor is egy windows 10 + 32 GB-os SSD-ről volt szó mert más windows kiadások többhelyet foglalnak.
  Sőt ha nem használod az UWP-s appokat - én nem - akkor azokat is lehet gyalulni helyet takaríthatsz meg azzal is.

  King Unique

  Kikapcsolni? Nem kapcsoltam ki semmit, nem tudom mi olyan kikapcsolásáról beszélsz ami eröltetett vagy kompromisszum írhatnál pár példát.

  Tehát:
  az összes UWP-as appot gyalultam még a calculator-t is helyette a CALCUTE nevű kis programot használom, ezen kívül a jobb alsó sarokban - minden beállítás - gépház - na itt ha végigzongorázzuk SZINTE minden csúszkát kikapcsolt állapotba húztam, de nem kapcsoltam ki a windows update-et, a windows defender is automatikusan kapcsolt ki mikor érzékelte az AVAST FREE-t, Offline fiókot használok, a windows játék módot is kikapcsoltam nem tartom sokra stb. semmi olyasmibe nem piszkáltam bele pl. temp mappa átpakolása vagy cache vagy swap törlése meg a fen tudja még mit lehet tenni.

  Továbbra is állítom bőven elfér a windows 10 egy SSD-n, úgy hogy marad legalább 20-30% szabad hely ami bőven elég. A Microsoft hivatalos fórumán is azt írták, hogy LEHET telepíteni, kiemelve a LIMITÁLT mennyiségű program telepítést.

  Gondolom auto CAD, vagy egy profi PHOTOSHOP, videóvágó programokat nem egy ilyen gépre kell telepíteni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák