Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz embe #75006 üzenetére

    Az SSHD meghajtóknál tölt be cache szerepet egy pl. 8 GB-os NAND flash tárterület. De, ha külön fizikai SSD-ről van szó, akkor az eleve más.

    Általában javasolt a Windowst SSD-re telepíteni, viszont egy bruttó 32 GB-os SSD kissé karcsú lesz hozzá... Max. minimális mennyiségű programmal, minimálisra állított lapozófájllal és kikapcsolt hibernálással, a frissítések után folyamatosan lemezkarbantartással, visszaállítási pontok törlésével stb. lehet elég neki. A build upgrade pedig eleve nem játszik, mert ahhoz rendszerint ~ 15-20(+) GB szabad tárhely szükséges. Tehát minden egyes újabb verziónál majd tiszta telepítést kellene csinálni. Az 500 GB-os HDD viszont már nyilván OK tárolókapacitás szempontjából. Ha 3,5"-os 7200 RPM típus, akkor annál a működés is viszonylag gördülékeny lehet, ellenben egy 2,5"-os 5400-as típusnál lassú lesz a rendszer.

    Amúgy meg nem derült ki, hogy pontosan milyen boot mód szerinti telepítésről van szó, az rendesen lefutott-e, a(z UEFI) BIOS-ban be van-e állítva rendesen a megfelelő boot sorrend és egyéb kapcsoló opció, a SATA fizikai csatlakozás rendben van-e, szükség esetén a BIOS frissítve lett-e stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák