Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • csicso82

    nagyúr

    "LTSB-vel meg haver akkorákat szívott a több MS fiókos Store " ha tudod a hibát akár el is kerülheted, kritkus és problémásabb programoknál tényleg jobb az LTSB. A virtuális futtatással nem lehetne megoldani?. Ez az Asphalt 8 játékot nem tudod konzolon játszani? Azt szokták mondani a PC-s játékoknál sok a csaló a konzolon nincsenek, kormányt lehet hozzá csatlakoztatni.

    Talán megfontoltabb lett volna ha beírod azt a pár programod aminek a használatát összebarmolja az upgrade, hogy más is figyeljen oda aki használja. Esetleg még valamilyen kompatibilitási módban történő futtatást is kipróbálhatnál, lehet segít.

    Sajnos az upgradet én sem szeretem, érdekes anomáliák stb. ezért amikor kijön a friss gyári telepítő abból csinálok egy tiszta telepítést. A programjaidnak biztos van valamilyen mappája amiben a beállításokat stb. tartalmazza amit friss telepítés után visszamásolva ugyanott folytathatod a munkát ahol abbahagytad - játékoknál ugye a save mappa felülírása a mentett állással ugyanezt csinálja.

Hozzászólok Aktív témák