Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz YASKATIR #74118 üzenetére

    A kedvenc programod honlapján szerepel a cikk linkje mint önreklám. :U Olvasd csak a kommenteket és csomó más véleményt, ha linkelném neked az összes iobit problémás topikot a netről rámenne a napom.

    Bevásárolták magukat a kínaiak, de nem kínai cég? Leírják világosan kínai jog vonatkozik, de nem kínai cég? :U Vicces vagy.

    Többszáz komment a neten, hogy driver booster hazavágta a rendszerüket nem mérvadó? :U

    Vicces így a vergődésed, egyedül abban értünk egyet zárjuk le a felesleges vitát, kicsit azért aggasztó ilyen véresszájú fanatikusan véded ezt a programot. Te használd, de laikusoknak káros ajánlani szakmai topikban ilyeneket.

    "A gyarto oldalarol csak abban az esetben erdemes drivert leszedni, ha valami sehogy sem akar mukodni, mert szinte mindig, minden outdated (esetemben a Intel 620-as driver majdnem 1 evvel van lemaradva az intel aktualis driveretol)"

    Éppen hogy a gyártó hivatalos oldala ajánlott Windows Update mellett. Intel 620 driver javíts ki ha rosszul kerestem, ezen az Intel honlapján lévő 620 driveren mi van egy évvel lemaradva? Friss ropogós a legutolsó és az azelőtti is december végi. 5500 is tessék ott van. Leszakad a kezed a nagy munkában párat kattintani a gyártó hivatalos honlapján? Másrészt az átlagnak bőven megfelel amilyen ütemben a Microsoft adagolja a drivereket automatikusan minden izé nélkül. Abból van a legtöbb baj, amikor a vérpistikék hangos tanácsaira felraknak mindenféle booster, cleaner cuccot.

    Téma lezárva részemről.

Új hozzászólás Aktív témák