Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • csicso82

  nagyúr

  Na akkor kezdjük: a win 8.1 pro-s (gondolom x64) gépet - még abban az időben amikor lehetett kvázi ingyen frissíteni - win 10re frissítetted (win 8.1 pro-ról win 10 pro-ra frissül a gép), és csak vidikarit cseréltél?

  Akkor szedj le a hivatalos windows oldalról egy windows 10 pro x64 (ha multi a telepítő akkor abban benne van a pro is) majd rufus nevű program segítségével egy legalább 4 GB-os pendrive-ra csinálj egy telepítőt és arról bootolva csinálj egy tiszta telepítést, ha a telepítés közben kérdezi hogy van e kódod nyugodtan válaszd azt hogy nincs és telepítsd mire vége a telepítésnek - ha van internet kapcsolatod !! - akkor lesz egy aktivált windows 10 pro-d.

  windows media creation tool-nak hívják azt az eszközt amivel tudsz letölteni egy windows 10-et. Itt az oldal olvasd végig és kövesd a lépéseket: [link]

  Nekem egy windows 8.1 x64 home rendszerem volt a gépen a GWX - get windows ten - programmal elfogadtam hogy frissítek windows 10 majd egy sima tiszta lemezképből raktam újra és a végére volt egy aktivált windows 10 x64 home rendszerem.

  Gondolom a gépem főbb hardver elemeit jegyezte meg az MS ezek: alaplap, CPU gondolom a többit lehet cserélgetni, általában az egygépes liszenszek ameddig az alaplapot nem cseréled ugyanannak a gépnek tekintik ha azt cseréled onnantól már másik gépnek minősül.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák