Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Geth #72003 üzenetére

    Azért ne romoljunk el teljesen:

    Az, hogy a Win 10-nél
    - a frissítésekkel szétcsapja saját magát, és fél óra - 2 nap fórumozással már meg is bírod oldani, amit elrontottak, azért az nem gyengén gáz;
    - az, hogy a Candy Crush "must have", kérdés nélkül felmászik párszor és már rutin a "Start menü/szeméten jobb egér/uninstall" , de csak +3-4 kattintás egy hálózati kapcsolat beállításának elérése az előző win verzióhoz képest, az szintén egy röhej;
    - az, hogy leállni sem képes, mert még szüttyög, és a hardveres leállító gomb a PC-n a nyilvánvalóan helyes beállítás ellenére hol leállítja a gépet, hol nem..

    ..ezek mind, mind NEM előnyös tulajdonságok, amikre ne az legyen már a válasz, hogy "Höhö, hüle user, tanujjad meg' , mer' ez a Zúj" ?!

    Van pár app, amit csak azért nem tiltottam még le, mert lusta voltam a fentebb írt fél óra - 2 napot rászánni arra, hogy megkeressem, hogyan kell megölni..

    Valóban jogos, hogy 4 év alatt összerakhatták volna ezt az "ingyenes"-telemetrikus csodaszemetet egy működő op.rendszerré is, ami segíti és támogatja, nem pedig szívatja a felhasználókat.

    A sok hsz meg általában nem arról szól, hogy

    "Nekem is tökéletes!"
    "+1"
    "like!"

    hanem épp a kétségbeesett felhasználókról, akik végképp nem értik, hogy ami tegnap ment, ma miért nem megy, tehát a hsz-szám valójában teljesen jól megmutatja az egy termékkel kapcsolatos véleményeket, csak rá kell keresni a "hiba" és a "szeretem" szavakra, máris látszik, melyik nyer? :)

    vagy lsd. az épp fölöttem írt hsz-t: szerinted, örömében írta a fórumtárs? :DDD :N

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák