Új hozzászólás Aktív témák

  • #82146048

    törölt tag

    válasz ArthurShelby #66340 üzenetére

    A Steam és a játékok is folyamatosan küldenek használati statisztikát és hibajelentést a fejlesztőknek, és azok sincsenek ingyen. A videokártyádért is fizetsz, az Nvidia mégis telemetriát használ (és gondolom az AMD is). Arra hiába várhatnának, hogy több százezer felhasználó majd kézzel elkezd visszajelzéseket küldeni.

    Amúgy az XP óta van telemetria, csak eddig el volt rejtve az adatvédelmi nyilatkozatban (ezért a "csak nem ilyen nagy/magas szinten, és nem volt hivatalos" megjegyzésed). Ha valaki ezt meg akarja akadályozni, akkor tegye, de én is inkább olyan programot használnék, ami pontosan írja, hogy mit miért csinál (és véletlenül sem ilyen hú, most jól megsemmisítjük a kémkedést, meg keyloggerek, meg nagy piros betűk mindenütt).

    (#66346) vlevi: Korábban írtad, hogy volt már Insideres rendszered is, és soha nem telepítetted fel tisztán a rendszert. Talán itt lenne az ideje :) A fene tudja, hogy milyen bugokat görgetsz.

    A Paint3D amúgy mindent tud, amit a régi, csak még többet is. Nem azért 3D-s, mert szemüveg kell hozzá, hanem mert 3D-s, textúrázott modelleket is lehet használni benne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák