Új hozzászólás Aktív témák

  • Geth

    addikt

    válasz movax #65973 üzenetére

    A locationnek semmi köze a rendszer nyelvéhez, a billkiosztáshoz, semmihez. Nyugodtan lehet máson, én azért állítom Magyarországra, mert itt használom :) A rendszerem (csak) angol.

    A kikapcsolhatóságot maximálisan támogatom, a Search funkciót speciel nem kapcsolnám ki akkor se, ha lehetne (használom), épp ezért nem is fáj, de értem a dolgot. Sőt, nekem nem kéne se Edge, se Mixed Reality Portal, ezeket se lehet hivatalosan törölni (remove-provisionedappxpackage).
    Régen én is szénné hekkeltem a rendszert (XP, meg kicsit a 7 is), de rájöttem, hogy ha BÁRMI problémám van a végeredménnyel, sokkal nehezebb behatárolni a probléma gyökerét, hogy nem valamelyik belekontárkodásom okozta-e mellékhatásként. Sajnos gyakran két távolinak tűnő dolog a motorháztető alatt összefut :(
    Anno XP alatt kiműtöttem az IE-t, később jöttem rá, hogy olyan jól sikerült, hogy vitte magával a teljes HtmlRender funkciót, megszűnt működni pl a Help. Azóta amit egyszerűen, hivatalosan nem lehet kikapcsolni, azt hagyom a fenébe, olyan sok helyet/memóriát/processzoridőt nem visz el, ha appról van szó, max nem indítom el :) Lehet most sokan a szívükhöz kapnak, de a service-eket sem állítgatom egyáltalán.
    Azóta már tényleg csak bugokkal találkozom, olyanokkal, amiket a Win changelogba szoktam olvasni, hogy javították, és nem a fórumokon megoldásvadászás közben.
    Változik a rendszer, sokan szidják, hogy rossz irányba, nekem sem tetszik minden változtatás, de biztos vagyok benne, hogy a mac-től még nagyon messze van, és ez szerintem jó.
    A power userek kicsit rosszabbul jártak, szerintem az MS többek között azt is akarta, hogy kevesebb önjelölt power user legyen, tehát ne lehessen könnyen szétbarmolni a rendszert. De nézz körbe, megoldjuk :)
    mytwocents

Új hozzászólás Aktív témák