Új hozzászólás Aktív témák

  • Geth

    addikt

    válasz pc360 #65406 üzenetére

    Nanana. Én csupán arra kívántam rávilágítani, hogy minden platformnak megvannak a hülyeségei. Túl kell lépni ezeken, nem lesz jobb, ha idegeskedsz rajtuk. Örülj neki, hogy megoldódott, de kár mérgelődni hogy ilyen. Nem száldosott el senki. Nyilván ha lenne egy szerinted több tekintetben jobb rendszer, akkor nem itt bajlódnál a jpeg társítással :)
    Egységes megaAPI? Érdekes elgondolás, bevezetésre mennyi időt hagynál, hogy minél többen rá tudjanak készülni? Fejlesztők oldaláról én inkább pozitívabb hangulatot olvastam ki (a régi szép winapi idők meg hwnd, és még el se múltak). Felhasználók fórumok alapján elégedetlenebbek, de én ezt még annyira sem tudom megítélni, ritkábban megy valaki techfórumra pozitívan nyilatkozni valamiről, inkább a problémák vesézése jellemző, de ezt természetes dolognak tartom.
    Amiket felsoroltál, szerintem mind maradni fognak (IE helyett Edge-el), nem fogják kukázni, mert halott. Nem, amíg hoz valamit a konyhára. Meg brand.
    Nem tudom melyik része volt MS pátyolgatás a mondandómnak, én csak rá akartam világítani potenciális miértekre. Az nem MS pátyolgatás, hogy leírtam, nem használok Storet (Binget és Edget sem, IE fent sincs).
    A koherenciát trend alapján én pozitívnak mondanám, a W8-hoz képest mindenképp.
    Dehogy írjak valami pozitívat is az MS-ről, nekem a WSL kifejezetten bejött, napi szinten használom.
    Te is próbálj pozitívan hozzáállni, valamiért csak a negatív dolgokra reagáltál.

Új hozzászólás Aktív témák