Új hozzászólás Aktív témák

  • Geth

    addikt

    válasz pc360 #65390 üzenetére

    Én értem, hogy nem tetszik Neked (annak ellenére, hogy én nem találkoztam a problémával). Esetleg szólj nekik, feedback miegymás :)

    A régi felület nem csak kiterjesztésenként kezeli, pont most írtam MPC-HC ügyben, ha egy picit fentebb kattintasz, ott lesz program szinten is (Set your default programs). Ha valami beregisztrálja oda magát, ott lehet kezelni a program szemszögéből. Én őszintén szólva soha nem használtam a kiterjesztés szintűt.

    A Store erőltetés lehet, hogy totál röhejes, egyelőre még bőven el lehet lavírozni nélküle (nekem semmi nincs Storeból telepítve). De most akkor ezt mondd a többi platformnak is: playstore, appstore, package manager.
    Ez még mindig egy átmeneti állapot a Windows-ban, én őszintén szólva nem örülnék ha csak az új lenne rögtön.

    De a törekvés maga tökérthető. Mi volt mindig is a Windows: egy kupleráj. Bármit felrakhattál bármilyen forrásból, ránezadmin. N alkalmazás N-féleképpen frissíti magát.
    Jelen pillanatban használhatod ugyanígy. Jó, a modern dialógusról levették az opciót, aww.

    Könyörgöm meg ne nézz egy Linuxot, az is megéri a... pénzét. Valami nem megy, rákeresel hogyan, kapsz tucat különböző megoldási javaslatot, aztán vagy megy az első vagy nem.
    Ezvan. Örülj, hogy segítünk :)

Új hozzászólás Aktív témák