Új hozzászólás Aktív témák

  • Kam1kaze

    tag

    (#65135) Doky586 és (#65138) kory24

    Köszönöm a válaszokat!

    Nem nagyon tudtam eddig feljönni ide, mert azóta is szenvedek a géppel. Azt elfelejtettem írni, hogy teljesen új PC-t raktam össze. Végül lehúztam a HDD-t telepítés előtt. Meg is tudtam a pontos okát, hogy miért kell. Állítólag, ha csak a BIOS-ban kapcsolom ki, azért se jó, mert ebben az esetben is, hiába adom meg hova rakja a Windowst, magát az indító (boot) fájlokat lehet, hogy a HDD-re rakja és ha kiveszem valamiért, akkor nem indul ugye emiatt.

    Gondolom Doky586 is ezért írtad, ha HDD-t cserélnék egyszer, akkor gond lehet. Csak a miértjét nem tudtam, de már ezt is tudom.

    Viszont tegnap, mielőtt a HDD-ra pakoltam volna az adatokat, le akartam tesztelni HDS programmal, a rövid ön-teszt lefutott, majd elindítottam a részleges ön-teszt vizsgálatot is. Körülbelül 6 órát írt ki, ezért elmentem itthonról, mire hazaértem, nem volt fent a teszt eredmény, csak a HDS program. Utánanéztem a programban, azt írta, hogy "Vezérlő által megszakítva", majd ránéztem Windows 10-ben az eseménynaplóra, ezt találtam: "Kritikus 2017. 09. 25. 17.40.36 Kernel-Power 41 (63)"

    Újraindult a gép, direkt kikapcsoltam minden energiagazdálkodási cuccot, mielőtt itt hagytam volna a gépet, mert ezzel kapcsolatban olvastam, hogy köze lehet hozzá. Egyedül a merevlemez-t nem állítottam be, mert ott nem lehetett a kikapcsolást sohára rakni, mint XP esetén, de mivel azt ellenőrizte a HDS, az nem állhatott le, maximum a biztonsági mentéses HDD.

    Mit próbáljak meg ezzel a Kernel-Power hibával kapcsolatban? Addig nem merek rámásolni mindent az új HDD-re, meg telepíteni se akarom a programokat, nehogy felesleges legyen így, egy esetleges újratelepítést, vagy hiba miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák