Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz movax #64784 üzenetére

    A "tökéletesen működik" szerencsések felé mindig az a kérdésem: használják is úgy ahogy a Microsoft kigondolta? Nem tökéletesen működik az, csak nem látják a hibákat vagy együtt élnek vele.

    Mert akkor látnák az Edge erősen béta és instabil. Mert akkor zavarná őket a reklámok és nyaggató felugrók, eltávolíthatatlan feleslegek (pl. Messaging, Mixed Reality) miközben nincs egy alap videószerkesztő és a képnéző is egy rossz vicc. Az UWP appok rondák, lassúak, funkcióhiányosak, instabilak. Következetlen design mindenütt. Ablakkezelés gondok, minimalizálásnál, nem emlékszik a méretre, pozícióra, a Settings-ből nem tudsz két példányt futtatni, felesleges sokszintes almenük. A Store egy vicc. Start menüben elmászkáló ikonok, csempés téma évek óta vicc. A kereső bug. A színprofil bug.
    Defender ha éppen vizsgál nagyon eszi a gépet, gyakran felkelti a 2. lemezt. Alvás és záróképernyő problémák 8.1-hez képest. Játszol vagy streamet nézel és úgy dönt csakazértis teljes sávszélességen tölti a nagy összegző frissítést. Aminél lutri éppen mit ront el. Hogy az update hízlalja a driverstore mappát a felesleges videókártya driver másolatokkal, egyszer 30 gigás Win mappát kellett kipucolni a normális 15 GB méretre. Hogy a night light néha beakad. Hogy a fast start up móddal több a baj mint haszon. Gaming mode parasztvakítás. MS ígér fűt-fát, aztán alulteljesít folyton kimaradnak, csúsznak a dolgok. Az októberi frissítés is ilyen lesz.

Új hozzászólás Aktív témák