Új hozzászólás Aktív témák

  • Komplikato

    veterán

    Továbbra is van ez az apró gondom, hogy a fent lévő W10 Pro alól (build 16251) nem tudom elérni a NAS-t, ami eleve azért lett betoldva a rendszerbe, hogy a W10 telepítés előtt/után a nem fontos adatokat arra pakolva kicsit át tudjam méretezni a partíciókat, mert kéne hely erre arra. Máshol azt az infót kaptam, hogy a probléma bizonyos hálózati eszközök jogosultságánál nem az insider verzió miatt van, hanem sokaknál előjött akinek minden frissítés fent van W10 vagy W8.1 alatt. Viszont sehol nem írtak megoldást. Azt a bizonyos protokol letiltást meg megnéztem és azzal semmi baj. A vicc az, hogy a régi, de rossz telepítés miatt nem aktivált rendszeren még tökéletesen működött pöccre miután be lett állítva a NAS saját menüjében minden. Most felajánlja, hogy adjam meg az eszköz nevét és betűjelet a meghajtónak, de ha megpróbálom dob egy "ismeretlen hiba történt" szöveget.

    Aztán van ez a furcsaság, hogy szinte semmi nem megy Opera és Edge alatt SEM, amik előtte meg igen, a flash teljes hiányára hivatkozva. A vicc az, hogy a Chrome alatt megy, de azt utálom és tök ugyan úgy beépített flash van benne.

    Ja igen, akartam telepíteni a Thor telefonhoz szokásos módon a hozzá való MTB drivert, de hűlt helye, de még csak hasonló driver részleget sem dob fel a rendszer. Mindeközben a natív driverrel már XP óta tökéletesen menő BlueTooth nem megy, eszközkezelő szerint a driver oké, az eszköz is, de azért van rajta egy felkiáltó jel.

    Valami azt súgja, hogy ez az ö9sszes valamiféle jogosultság kavarás, olyasmi amihez én kezdő vagyok. :D
    Anno Android 6 és 7 között volt valami hasonló vicces változtatgatás.

    "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)

Új hozzászólás Aktív témák