Új hozzászólás Aktív témák

  • Ferenc.

    tag

    Sziasztok!

    Tegnap volt egy nagyobb frissítés a windows 10 -re, de a probléma továbbra sem oldódott meg, pedig bíztam benne hogy lesz hibajavítás így most már fel kell tennem a kérdést, s megoldást találni rá.

    A baj az, hogy a processzor teljesítmény felét folyamatosan elviszi egy "Microsoft OneDrive Setup(32bites) folyamat. Ha bezárom a folyamatot és újraindítom a gépet, újra előjön.
    A gépen rajta van a onedrive, írja is a gép néha hogy frissíteni kell, de a gép nem tudja frissíteni, ha elindítom én a telepítőt, nem csinál semmit.

    Próbálkoztam már azzal is, hogy le uninstallálom a onedrive-ot a win 10 -ről, ekkor egy darabig csend volt, de pl a tegnapi frissítéssel újra rátelepült a gépre a onedrive, így újra elkezdett futni ez a setup -ja, s lefogni a gépet.
    Nem tudom mi tévő legyek, mert hiába törlöm le a gépről, időnként magától visszatelepül a gépre. Frissíteni nem tudom, mert nem csinál semmit a telepítő setup-ja, s gondolo ma háttérben is ezért fut egyfolytában, mert nem csinál semmit, de akkor meg miért eszi meg a processzor felét? Végleges megoldás kellene erre.

    Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák