Új hozzászólás Aktív témák

  • TRob1

    veterán

    válasz King Unique #49388 üzenetére

    "Nyilván a végleges (stabil) verzió az igazi." - Ok. Legyen így.
    De az megvan hogy semmi sem tökéletes, semmi sem végleges? Max akkor, ha végleg befejezték a fejlesztését - de akkor is csak "végleges", stabil akkor se feltétlenül. Egy beta sokszor pont ugyanolyan stabil mint egy végleges (legtöbb esetben még az új feature-k is). Vagy az adott foobar esetében még stabilabb mint a stabil. Viszont egyik sem végleges (legalábbis a felhasználók reményei szerint jön még jó sok verzió)
    De nézd meg melyik topikban vagy... Stabil? Végleges? Bugmentes? :) ... Soha nem lesz. Ahogy egyik win sem a mai napig, mindig találnak valami foltoznivalót/fejlesztenivalót, és mindig lesznek újabbak (max abbahagyják a javítgatást/fejlesztgetést, de nem azért mert kész, mert végleges, mert atomstabil :D ). Csak épp vannak verziók mikor ki-ki kell jelenteni hogy na ez stabil. Én így látom, és a hosszú évek alatt még sosem nyúltam ez miatt mellé (kopp-kopp). :R

    "Azért egy normális böngészőben a kiegészítők hozzáadása úgy megy, hogy a saját felületén, annak a keresőjében rábökve adom hozzá őket." - Chrome? Pont ugyanúgy átdob egy Áruházba. És ezeket a bétákat, Rc-ket is a saját felületről adod hozzá, csak nem egy áruházból, hanem a gépedről egy mappából (amit előzőleg letöltöttél)

    De mint írtam is, ez csak a türelmetlenebbeknek van. Illetve a fejlesztőknek. Előbb-utóbb úgyis bekerülnek az áruházba - gondolom több más bővítménnyel együtt. Csak kicsit nehezebben megy itt, lévén még új, illetve nagyobb a szigor. Na nem mintha szükségem lenne ezeken kívül egyéb böngésző lassítóra.

    ¤ R'n'R ¤

Új hozzászólás Aktív témák