Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!

    Tervezem a rendszer újrarakását mert vannak bizonyos anomáliák (beakadó hang, dupla klikk 1 klikk helyett stb...).

    A kérdésem az lenne, hogy próbálta-e valaki a reset PC opciót, mennyire hatásos? Én mindig a clean reinstall formattal karöltve híve voltam de most gondoltam ki kellene próbálni ezt a módszert ha már ilyen egyszerűen is lehet.

    További kérdésem, hogy a personal file-okat (desktop, videók, képek stb...) én áthelyeztem a C-től különböző meghajtóra. Ha azt választom hogy törölje a personal fájlokat akkor törli őket akkor is, ha nem a C-n vannak? Azt gyanítom a válasz igen lesz. :D Csak mert attól tartok ha a personal fájlokat nem törlöm meghagy más hulladékokat is a regisztryben és akkor felesleges az egész. Lehet csak én parázok ettől, esetleg ha tudtok valami mélyebb olvasmányt linkelni arról, hogy hogy is működnek mit csinálnak a rendszer mélyén ezek a reset-ek, azt megköszönném!

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák