Új hozzászólás Aktív témák

  • mrbego

    aktív tag

    válasz Stauffenberg #46484 üzenetére

    Szia,
    korábban ez nekem is téma volt, mert olyan fő email címmeé használtam, amire már napi kb. 50 spam jött. Így ezt az email címemet kivezettem. Viszont ezt előrelátóan tudatosan csináltam, azaz addig nem szüntettem meg, míg be nem állítottam az új email címemet az MS fióknál.
    Egyébként valahol itt lehet kezdeni a dolgot: [link]
    Itt a Fiókalisaok kezelésére ha rámész, be kell lépned a fiókodba egy kötelező azonosítást követően. Ez lehet az is, hogy egy ellenőrző kódot küldenek az emal címedre (azt nem tudom, hogy a másodlagosra e is??) vagy én szoktam használni hitelesítő alkalmazást telefonon, így nem kell az emailt nézegetni a kódért.
    Ha sikerült belépni, akkor a fiókalisaokat fogod látni és itt lehet megadni új email-t és azt elsődlegessé tenni.
    De ha jól emlékszem ez elég elég szabályozott dolog az MS fióknál, pl. úgy rémlik hogy egy fiók esetében meg van határozva hogy csak x alkalommal lehet elsődleges aliast változtatni és többet nem, és hasonlók.

    Sajnos arra már nem elmlékszem, hogy a később megszüntetett emailemre küldtek e valamilyen visszaigazoláshoz való kódot, de talán úgy rémlik hogy nem volt ilyen. Lehet azért is, mert a fenti helyre belépni úgyis akkor tudsz ha előbb azonosítod magad, és utána csinálhatsz simán új aliast és azt elsődlegessé tenni, aztán a régit meg törölni.

    A fentieket inkább csak saját felelősségre használd!

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, P

Új hozzászólás Aktív témák