Új hozzászólás Aktív témák

  • kisapa

    senior tag

    Frissítés: A Microsoft időközben maga is pontosította kijelentését és megerősítette a PC Fórum értelmezését. Ezek szerint "bár a nem eredeti PC-k is frissíthetők lesznek majd a Windows 10-re, ez nem fogja a licenc jogállapotát megváltoztatni. A jogszerűtlen Windows-t nem a Microsoft adja ki. Az nincs megfelelően licencelve és a Microsoft vagy általa megbízott partnerek nem is nyújtanak támogatást hozzá".
    "Ha egy eszköz nem minősült eredetinek vagy megfelelően licenceltnek a [Windows 10-re] frissítés előtt, akkor az az eszköz nem fog eredetivé és megfelelően licenceltté válni a frissítést követően sem", tette egyértelművé korábbi kijelentését a cég.
    A Microsoft ezen kívül felhívta a felhasználók figyelmét arra is, hogy "iparági szakértők szerint a kalózszoftverek használata - beleértve a nem eredeti Windows-t is - megnöveli a kártevők vagy csalás (identitáslopás, hitelkártyacsalás, stb.) áldozatává válás és a személyes adatok kiszivárgásának, valamint a teljesítménycsökkenés és hibás működés kockázatát is"
    Ez mindent elmond a kalóz verziók frissítéséről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák