Hozzászólok Aktív témák

 • Sotyks94

  aktív tag

  Sziasztok!

  Megjelenés óta van nekem Win 10-em (win 7-ről lett uppolva), és elég rég óta (hónapok óta) volt vele olyan problémám hogy néhány bootolásnál (átlagban a napi elsőnél) eszméletlenül lassan bootol/befagy vagy 5-10 percre.Közvetlen a Bios/uefi után amikor fekete háttéren van egy win 10 logó középen, és alul középen egy kis fehér pontokból álló kör. Nah azon a képernyőn szokott befagyni. Eleinte csak ritkán, később meg már szinte állandóan. Elég gyors gépem van, és egy jó SSD-m. Normál esetben 30 secet nem vesz igénybe a bootolás, szóval ez az 5-10 perc brutálisan sok (be is fagy, mert alul a kis fehér kör nem megy körbe/körbe). Persze mindig megéled egy idő után. Nah ezt a problémát kb 1 hete leváltotta arra hogy gyorsan bebootol, de az első bootolásnál fekete képernyőt kapok. Se kép, se hang, de kurzor, se semmi. (néha fekete képernyő előtt felvillan a win login képernyő, aztán fekete). Egy reset megoldja ezt, és utána gyorsan, és rendben bebootol.
  Szóval ezek a problémáim. Valszeg windows probléma, bár nincs kizárva szerintem hogy VGA driver problem. Eredeti win van (win 7-ről lett uppolva), a legújabb updaten. R9 290-es kártyám van, szintén a legfrisebbre uppolva. (részletesebb hardvare a profilomra kattintva).

  Tudom mi lenne az első tipp: Újrarakni a wint. A probléma hogy annyi apró file, és annyi apró beállítás/program van hogy arra egyszerűen nincs időm és kapacitásom hogy mindent lementsek. Arról nem is beszélve hogy heteket venne igénybe mire mindent visszarendezek. Szóval az újrarakás csak akkor ha elengedhetetlen. PL: behal alattam a win, vagy ha egyszer arra ébredek hogy baromi sok szabad időm van.

  Remélem van azért itt valaki akinek van lehetséges fixe. Mert ettől függetlenül nincs vele gondom.
  :R :R :R

Hozzászólok Aktív témák