Új hozzászólás Aktív témák

  • #78032384

    törölt tag

    Nálam se jelez még a frissítés, de nem is várom annyira amióta tudni nem ezzel lesz használható az Edge. Nem értek hozzá de azt mondták tavasszal szinte egy az egyben át lehet portolni a már meglévő kiegészítőket, nyáron majd október, most kiderült csak 2016 valamikor. Közben a szintén új béta Vivaldi képes kezelni a kiegészítőket. MS óriáscég, a Vivaldit csinálja 30 ember.

    Marketing öngól lesz megint ez a frissítés ha tényleg visszarak beállításokat alapértelmezettre, elállítja a társításokat, visszarakja a gagyi appokat...

    Akinek már fent van és van 5 perce megnézne nekem egy dolgot javítottak-e? A photos app\fogaskerék\források résznél vedd el az alap képek és onedrive mappát és állíts be egy tetszőleges mappát hogy egyedül csak azt tekintse forrásnak. Aztán gép újraindítása után a photos app nálad is magától visszateszi a források közé azt amit már kivettél? Nyár óta kiidegel ez. És úgy általában használhatatlanul buták ezek a "modern" appok. És még lassúak is a normál programokhoz képest.

    Edge-ben swipe navigáció van már?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák