Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    Azt hogyan lehet megoldani, hogy asztali médialejátszó tudjon csatlakozni a win10-es gépen megosztott könyvtárhoz?

    Tudom, ez régen is gond volt már win7-tel is, hogy jelszót kér, vagy nem kér jelszót, meg mi a bejelentkezési név, meg a hálózati központban miket kell a windowsban beállítani, de anno win7-en mégis sikerült megoldani, most viszon 10-en az istennek se...

    A szitu egyszerű: egy könyvtáron ott a megosztás, benne van a mindenki, meg a bárki, meg a tulaj, meg az egy darab user is ami a gépen be van állítva.
    A médialejátszó látja is a hálózati gépet, amint rányomok, "hálózati név"+"hálózati jelszó"-t kér. Erre azonban semmit nem fogad el. Csak a logon fail jön... Hálózati felderítés is be van kapcsolva, jelszókérés is, stb.. Ötletek?

    (Most a win10 "médiaadatfolyam továbbítás" (azért aki ezt fordította...) be van lőve, utólag kisakkoztam hogy ez egy DLNA jellegű megosztás lehet, ezután a szóban forgó könyvtárt "csatlakoztattam" a videótárhoz, és erre UPNP-vel csatlakozni is tud a médialejátszó, látja a fájlokat, és megy minden. De pl nem kér semmilyen jelszót.. most akkor ehhez a szomszéd is hozzáfér? :) )

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák