Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz King Unique #22022 üzenetére

    Hogy ne legyél egyedül: jelenleg éppen azért nem használom a Win10-et otthoni környezetben, mert sugárban hányok attól nagyon zavar, hogy a minimum, "basic" szinten is jelentgetné MS-nek a szoftver, hogy mi van telepítve a gépemen, és nincs kikapcsolási lehetőség.

    Ha gondom van, és support-ot kérek, és ilyenkor a support - teljesen jogosan - elkéri a gépről, amire szüksége van az elemzéshez, az rendben van, mert az az én saját döntésem.
    A "kuss, adatot gyűjtök" hozzáállás morálisan megkérdőjelezhető, ha EULA, ha ilyen irányelv, ha franckarika, tőlem akármire hivatkozhatnak, ez - véleményem szerint - egyszerűen gusztustalan, és kész.

    Warter: mint láthatod, nincs egyedül King Unique azzal, hogy nem "érti meg", hogy az MS miért akarja a globális pók szerepét játszani, és az "ingyenes" Win-ért cserébe, miért prostituál azzal, hogy Te magad leszel az - illetve, az adataid - amivel kifizetteti az ingyenességet..

    Ezzel együtt, szakmai kíváncsisággal olvasom a felmerülő hibatengert, és egyet tudok azokkal érteni, akik jelen formájában béta állapotúnak minősítik a terméket.

    Mielőtt egy MS fan elkezdene itt cáfolgatni engem, a pár hete történt windows update hiba, ami userek sokaságának okozott problémát, kiválóan jellemzi az átgondolatlan, nem végleges folyamatokkal és működéssel tűzdelt Win10 jelenlegi állapotát. Nem érv az "új a rendszer", mert volt insider időszak, az alatt pedig frissítettek a felhasználók, tehát fel kellett/lehetett volna készülni egy ilyen hibára MS oldalról.

    Gyick: Diablo 3 sem megy egy kötelező új Catalyst driver telepítéstől? :Y

    vg elkerülő megoldása, meg az ilyen, egyéb, áthidaló, elkerülő "megoldások" semmiképp sem jellemezhetnek egy átgondoltan működő rendszert.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák