Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Воланд #21978 üzenetére

    Azért ne ragozzuk, nem is konyhanyelven van megírva és itt-ott kicsit ködösen fogalmaznak...

    "amik azt tamasztjak ala, amit en is irtam, hogy keptelenek voltak ertelmezni az adatvedelmi iranyelveket."
    Illetve miről is beszélünk? Hiába olvassa el ezt a hantát, ha más választási lehetősége nincs, minthogy elfogadja = beleegyezik és lemond a saját privát szférájáról....már ha használni akarja a rendszert. Azon túl, hogy van a telepítőben és gépházban pár kapcsoló, az az irányelveket attól még nem módosítja.
    Ja, mert vki linkelte a másikat, attól még az általam linkeltből nyilván semmit nem vittek át, klikkelek a fájlra, akkor arra nem kíváncsi...biztos. :D Arról szó volt, hogy ami Insiderben van, az a véglegesből mind ki lesz szedve, de nem lett...sőt az adatküldés se kapcsolható ki, csak basic szintre állítható. Erről ennyit.
    És nem csak a 3betűsökre gondoltam, olyan külső cégekre, akik fizetnek a felhasználói adatokért, hiszen milyen értékes is az manapság.

    Menj oda te...cáfolni, ellenkezőjét bizonyítani nem tudod, csak a szokásos "biztos nem úgy van" fanboy duma megy. Majd arra leszek kíváncsi globális szintén hogyan magyarázzák ki, milyen hatása lesz a jövőre nézve, mert a negatív hírek közbe csak gyűlnek...

    Egyébként meg nem csak erről a kettőről van szó, múltkor vki Windows topikban belinkelt egy csokorra valót.
    "pedi eleg lett volna, hogy ha mar a frissitesek megjelenesekor elolvasod a kb cikket. szoval nem, nem utolag derulnek ki cifra dolgok." - ez elég röhejes... :U A kb cikk meg kb sz*rt sem ér....Majd minden egyes frissítést egyenként külön kielemzünk. Ahol meg automatára van állítva, ott főleg. Pont az lenne a lényeg, hogy már vezérlőpult/ gépház listában figyelmeztetne, világosan odaírná, ha vmi adatgyűjtéssel, telemetriával kapcsolatos, elfogadom-e stb. De neeeem, csak ajánlott feltenni, mert xy dolgot javít, aztán ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák