Új hozzászólás Aktív témák

  • hunluki

    senior tag

    válasz FіkuszKukіsz #21135 üzenetére

    Elnézést, én kis naiv feltételeztem hogy valami működik. Eddig minden gépemen fullosan ment a win update, sose volt semmi gondom se frissítéssel, se eszközmeghajtóval. Ez se volt egy vészes dolog, meg nálam pro van, így tudok tiltogatni, de hasonló helyzetben egy home user meg van lőve. Ő csak annyit lát hogy az este otthagyott/kikapcsolt gépe reggel megy és kéken szmájlizik.

    Ha nem lenne a w10-ben expozé/multi desktop, már rég repült volna vérbe :) Mázlija van hogy már megszoktam a konkurenciánál :P Ezeket az apróságokat meg remélhetőleg helyrerántják idővel.

    Tetszik a w10 koncepciója és az MS féle elképzelés, csak a megvalósítás harmatgyenge. Ha én kapok egy infót hogy frissíthetem a gépemet, minden kompatibils lesz és nyugodtan ugorjak rá a dolgokra, akkor utána ne haldokoljon random a gépem. Nézzék át rendesen a gépemen lévő programokat, drivereket, és szóljanak akkor ha tényleg minden rendben van. Ennek ellenére úgy indult hogy a "minden rendben" üzenet után a gép esténként random elindul, rakat játékom nem indult el (idővel ezek javítva lettek), meg most ez a driver hercehurca. Nem ezen múlt volna az életem, ha 1 év múlva szólnak akkor 1 év múlva frissítek, és nem tépem a hajam a win hülyeségeitől.
    Én úgy látom hogy megint több pénz ment a marketingre a kelleténél, és ez b@ssza a csőrömet.

Új hozzászólás Aktív témák