Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Visszatérve a lassú indulásra, én a következőket tapasztaltam, azután vagy ez az oka, vagy nem.
    Kb. egy hete frissítettem egy 64 bites Win 7-ről. Amit észrevettem, hogy közvetlenül a frissítés utáni újraindításokkor legalább olyan gyorsan töltött be a 10-es, mint a 7-es. Nekem úgy tűnik, hogy a belassult indítás azóta van, hogy amikor ismerkedtem a 10-essel, az egyik alkalmazás megnyitásához kérte az MS fiókom jelszavát. Sajnos megadtam, és innentől a Win 10, ahogy érzékelem mindent szinkronizált öntevékenyen az MS fiókommal.
    Ez többek között abban is megnyilvánult, hogy a következő indításkor jelszavát kért, pedig alapból nem volt beállítva, soha nem is használtam jelszót, de ugyanez volt alvó állapotból történő ébresztéskor is. Sikerült mind a két indításból a jelszókérést kilőni, viszont azóta az van, hogy az üdvözlő felíratnál, kb. ott amikor a jelszót kellene megadni, ha maradt volna a jelszavas indítás, legalább 20 másodpercet xarozik. Ebből gondolom, hogy az MS fiók + kilőtt jelszókérés között lehet valami összefüggés. Elképzelhető, hogy a saját biztonsági rendszere gondolkozik, hogy beengedjen-e, vagy ne. ;]
    Lehet, hogy a következő tiszta telepítés majd megoldja, de én most csak emiatt nem fogom újrarakni a rendszert, pár hónap múlva úgyis ki akarom cserélni az SSD-met egy nagyobbra, amiatt meg úgyis muszáj lesz.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák