Új hozzászólás Aktív témák

  • dannyl

    addikt

    Biztos nagyon unjátok a kérdést, légyszi ne kövezzetek meg. Ha van egy eredeti win7-em, de most egy kulcsolatlan 8.1-et használok (nincs aktiválva). A win10-nek megcsináltam az install pendrive-ot, ahogy a microsoft honlapján írják. Simán felrakhatom a 10-et, és win7 kulccsal aktiválhatom, vagy telepítsek win7-et, aktiváljam, majd... majd?

    Illetve: Aktivált win8.1 laptopon feldobta, hogy van friss win. Azt irta, majd küld értesítést, ha telepíthetem. Ez már vagy másfél hete volt. Semmi nem jött. Most ugyanazt a microsoft-os progit felraktam, és lehetett választani, hogy frissítek, vagy pendrive-ot csinálok. Frissítésre nyomtam, most tölti le. Ezzel nem törlődik semmi, ugye? Megmarad minden fájlom!?!

    laleeee:

    Akkor miért nem XP-t rak fel inkább, nem :) ? Atomgyors, atomstabil volt az SP3. Kinek kell a sok csillivilli, nem? Én is gondoltam, hogy felrakom a 3.1-et, mert sok a ficsör a win 95-ömben már.

    Az emberek nagy többsége minden új win előtt ugyan ezt játsza. "Minek az?", "jó a régi" stb... Aztán később felrakják persze, mire jön az új win, már a mostani a király, és az új megint röhejes. És ez mindig kezdődik elölről. Nekem már akkor XP-m volt, mikor még magyar nyelven meg se jelent.

    Amúgy a muszáj a pontos j.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák