Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz Vegas1989 #18088 üzenetére

    A gépem Gamer Config mivel játékos vagyok, szóval a Hardveres körülmények bőven megfelelnek és adottak.

    Ebből azért remélem nem az következik, hogy minden alkatrész ki van hegyezve a leggyorsabb működésre amit csak ki lehet belőle hozni? De mindegy, ami a lényeg, hogy első lépcsőben a BIOS-ban mindent állíts alapra, tüntesd el a gépedről a 3rd alkalmazást, ami bekavar a driverekbe, és távolítsd el teljesen még a nyomát is azoknak a drivereknek, amiket azzal tettél fel, bízd rá a Windowsra a telepítést, kivéve ha valami eszközt fel sem ismer.
    Elég gyanús nekem hogy nálad a rendszer memória beállítások okozzák a fekete képernyőt. Ha azok alapon vannak, akkor sajna az Nvidia driver lesz a ludas, aminek lehet hogy szintén a beállításaival van gond, de ott lehet hogy a gyári beállítások nem jók. Próbálj erre rákeresni a kártyád fórumán.

    Egyébiránt pedig: Nálam már a megjelenés napja óta fut egy x64 Home verzió, és hogy lekopogjam tiszta telepítéssel hibátlanul felment és stabilan fut azóta is. Az egyedüli gondom az egyik azaz az M705-ös Logitech egeremmel van, aminek a képernyő görgetése baromi szar lett és ez is tuti driver gond, pedig a legfrissebb gyártói program van telepítve, ami sajna kell, mert a billentyűzeten át kell némelyik funkció billentyűz programoznom ahhoz pedig az kell.
    Ezen kívül a gyári levelező kliens ami egy nagy rakás sz@& így nem is használom semmire, viszont a Thunderbird hibátlanul teszi a dolgát. Az Edge tényleg félig van kész, ellenben baromi gyors de cserébe néha nem lehet bezárni a füleket rajta.... de más bajom tényleg nincs a rendszerrel :)

Új hozzászólás Aktív témák