Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz ToXeN #17758 üzenetére

    Nem szabad mindent elhinni, amit olvasol. Iszonyatos mennyiségű hülyeség kering a neten. Persze nem azt mondom, hogy semmi sem igaz, és tökéletes a rendszer, de átlagban marhaság. Például itt a topikban is volt pár hozzászólás a nem működő keresésről, meg hogy milyen gáz az egész, aztán csak kiderült, hogy a wsearch (keresőszolgáltatás) ki lett kapcsolva...

    Ha semmi sem tetszik a 7 utáni rendszerekben azt a 3 dolgot leszámítva, akkor felesleges megpróbálnod 7-et csinálni a 10-ből, mert nem lesz olyan soha. A mobilosodás egyébként max. a kinézetben érinthet ha semmilyen appot nem használsz, de ez meg pláne nem fog változni. A 8.1 és a 10 amúgy pont annyira használható, mint a 7, csak lehet, hogy elsőre meg kell szokni, hogy bizonyos beállítások máshol vannak. Egyszer a korábbi rendszereket is meg kellett tanulni kezelni.

    Ba cy lus: Ja, én úgy értettem, hogy rosszabb, mint a korábbi start menük. Ez a keskeny sáv azokban is megvolt, most visszahozták. Szerintem is kényelmetlenebb így, de szerencsére nem sokat használom, így annyira nem zavar.
    Hát a kezdőképernyőre indítás jelenleg csak tablet módban megoldott...

Új hozzászólás Aktív témák