Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz szunyi777 #15884 üzenetére

    Tehát szerinted, azok után, hogy
    - feliratkozol,
    - majd olyasmit ír az első oldala az értesítő szoftvernek, hogy "gépét még vizsgáljuk, hogy megfelel-e a követelményeknek"
    - erre, mivel ott van a lehetőség az értesítő felületen a bal sarokban lévő gyorsmenüben, fogod, és kérsz egy vizsgálatot, ahol minden sornál zöld pipa jelzi, hogy a gépeden futni fog a Win 10. Ezek után, miféle "driver gondok"-ra gondolsz, kérlek, írd le bővebben, mert ez így kevés, és a Win 10 saját, beépített ellenőrzője mond ellent Neked. :U

    Az általad írt "egyéb" -nél arra gondoltál esetleg, hogy csupán az MS szervereinek terheltsége miatt, várni kellene mindenkinek - hogy is írja az értesítő? "pár napon vagy héten belül értesítjük." - miközben a felhasználók 95%-nál gond nélkül települ a Win 10?

    Én nem szeretnék hónapokat várni, ám ez az én döntésem, az meg, hogy majd egyszer Te is megkapod a frissítést, az meg a Tiéd. Ismerek olyat, aki konkrétan azt mondta, hogy majd a 3. javítócsomag után ránéz, ad-e neki bármi pluszt a most teljesen jól futó és használható, belakott Win 8.1-e után. Ez is egy álláspont.

    Azért, légy szíves, írd meg majd, ha neked az értesítőn keresztül letöltődött, és megkaptad az értesítést, hogy telepítheted - érdekel, hogy ez időben mikor lesz?
    ..és természetesen, írd majd le a tapasztalataid: minden rendben van-e, vagy valami mégsem.. :R

    SharpSA: hogyan kell azt beállítani? :F

    NGA: azért, ha 7/8/8.1 alatt 1+ éve megy valakinek a rendszere, akkor a kék halál okának hardverhibát mondani kicsit átgondolatlannak tűnik számomra. ;)

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák