Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Telda #15879 üzenetére

    Nálam a 8.1-ről 10-re frissítéskor, a rendszer képtelen volt használni a GTX960-at. Bármilyen drivert próbáltam, driver clean után is akár, mindenképp felkiáltójeles maradt a 960. Kép csak DVI-on volt, az általam amúgy használt displayport-on csak no signal-t kaptam.
    Visszaálltam, közben már a korábban azért elindult W10 aktiváltnak jelezte magát. Ezen felbuzdulva csináltam egy tiszta telepítést, meglepő módon, gond nélkül megy a gtx960 is. A frissítés nem 100-as. :DDD
    Ha módodban áll, javaslom, hogy csinálj te is egy tiszta telepítést, megoldhatja a problémádat.

    Amúgy, próbáltam pár játékot, pl. Diablo 3-t, Mafia 2-t.. néha mintha lett volna némi fps drop (nem mértem, csak érzésre), plusz ami feltűnt, hogy szerintem a Win 10 jobban meghajtja a VGA-t: a venti terhelés közbeni hangjáról erre következtetek.
    Viszont, mivel ezek a játékom 8.1 alatt is hibátlanul futottak, nem látom létjogosultságát a plusz terhelésnek, amitől az egész gép is melegebb..
    A másik, hogy próbáltam a posta programot. Az a gondom vele, hogy szerintem a felvett fióknál mikor levelet írok, nem lehet a feladót megváltoztatni, nincsenek alias-ok. Márpedig, az imap fiókom több pop3 fiókból kér le levelet, így azok nevében is szeretnék küldeni. Ha ez nem megy, számomra ez a szolgáltatás használhatatlan. Szerencsére, a 8.1-et megtartottam, a 10-es másik meghajtóra lett telepítve, így a visszaállás csak egy sata csatlakozó átdugás.
    Fentiek miatt, töprengek, hogy kell-e nekem így egy ilyen Win10..

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák