Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sotyks94

  aktív tag

  Sziasztok!

  Van egy kis problémám a win 10 memóriakezelésével...
  Van nekem 12 GB memóriám (2x4+2x2), viszont hoszabb használatok után (főleg ha megy game is), egyszerűen betelik, és valamiért nem üríti magától. Ami azt jelenti 1 órányi GTA V után 99%-os memria használatom lesz. Elkezd akadni a gép, a játék, és még egy weblapot betölteni is 20x annyi idő mint normálisan. Semmi ilyen gond nem volt win7 alatt, tökéletesen elég volt mindenre ennyi. (legdurvább estebn is ha MINDEN egyszerre volt nyitva akkor is 8-9 GB-ig ment fel).
  Erőforrás figyelőben azt írta hogy GTA V 7,2 GB-ot foglal... Gondoltam hátha kitölti memóból a GTA-t ha kilépek, de nem. Ugyanúgy tele van miután bezártam. Így használhatatlan a gép, és nem akarok fél óránként windows restartot, csak azért mert hülyén kezeli a memót a win..., valakinek valami ötlet? Gondolom ez valami elbaszott javítás akar leni a Win 10-nek hogy több mindent rak a memóba és így gyorsabban töltenek be a dolgok, a probléma hogy gyakorlatban pont az ellenkezőjét éri el, mert egy idő után arra sincs elég szabad memo hogy a legkisebb új folyamatot elvégezze, és akad, de nagyon.
  Megköszönném ha megmondantok nekem, hogy hogyan mondjam meg a winemnek hogy ezt a memória betöltögetést csak ésszel? Semmi gond nem volt Win7-ben ezzel, és igazából mielőtt betelik a memória akkor sem érzem azt hogy ettől a mindent betöltve hagy dologtól gyorsabb lenne a gép.
  PLS HELP, ez így használhatatlan :R :R :R

Hozzászólok Aktív témák