Új hozzászólás Aktív témák

  • AMD_ok

    őstag

    Windows 10 "altalunk gyujtott szemelyes adatok":

    "Név és kapcsolati adatok. begyűjtjük utó és családnevét, email címét, postai címét, telefonszámát és más hasonló adatait.

    Hitelesítő adatok. Összegyűjtjük a jelszavakat, jelszó emlékeztetőket és a hasonló biztonsági adatokat, melyet azonosítási és fiókhoz való hozzáférési céllal használnak.

    Demográfiai adatok. Olyan adatokat gyűjtünk Önről, mint a kora, neme, országa és a választott nyelve.

    Érdeklődések és kedvencek. Adatokat gyűjtünk az érdeklődéseiről és kedvenceiről, mint a csapatok melyeket követ, a részvényeket melyet egy pénzügyi alkalmazásban figyel, vagy a kedvenc városa melyet egy időjárás alkalmazáshoz ad hozzá. Azok mellett melyeket kifejezetten megad, érdeklődési köreit és kedvenceit szintén kikövetkeztethetjük vagy kivonhatjuk az általunk gyűjtött adatokból.

    Fizetési adatok. Adatokat gyűjtünk ahhoz, hogy feldolgozzunk kifizetéseit ha vásárol, mint a fizetési eszközének számát (mint pl. a hitelkártyaszám), és a fizetési eszközéhez rendelt biztonsági kódot.

    Használati adatok. Adatokat gyűjtünk arról, hogy hogyan használja szolgáltatásainkat. Ezek közé olyan adatok tartoznak, mint az Ön által használt funkciók, a megvásárolt elemek, a meglátogatott weboldalak és a keresési kifejezések melyeket beír. Ezek közé tartoznak eszközének adatai, beleértve az IP címét, az eszköz azonosítóját, a regionális és nyelvi beállításait, valamint adatokat a hálózatról, az operációs rendszerről, a böngészőről vagy szoftverről melyet használ a szolgáltatásokhoz való kapcsolódáshoz. Ehhez tartozhat még a szolgáltatások teljesítménye, és bármilyen ezekkel tapasztalt probléma.

    Ismerősök és kapcsolatok. Adatokat gyűjtünk ismerőseiről és kapcsolatairól ha egy Microsoft szolgáltatást használ Ismerőseinek kezelésére, vagy más emberekkel és szervezetekkel való kommunikációra.

    A helyre vonatkozó adatok. Adatokat gyűjtünk földrajzi helyzetéről, ami lehet pontos, vagy pontatlan. A pontos helymeghatározási adat lehet a Globális helymeghatározó rendszer (GPS) adata, a közeli mobiltornyok és Wi-Fi hotsoptok adatai, melyeket akkor gyűjtünk, ha engedélyezi a helymeghatározás alapú szolgáltatásokat és funkciókat. A pontatlan adatok közé tartozik az IP címéből kivont helymeghatározási adat, vagy az olyan adat ami kevésbé pontosan jelzi azt, hogy Ön hol tartózkodik, mint pl. a város vagy az irányítószám.

    Tartalom. Gyűjtjük a fájljainak és tartalmainak tartalmát, ha az egy Ön által használt szolgáltatáshoz szükséges. Ehhez tartoznak: dokumentumainak, fényképeinek, zenéinek vagy videóinak tartalmai melyeket olyan Microsoft szolgáltatásokba tölt fel, mint a OneDrive. Ehhez tartozik az olyan Microsoft szolgáltatásokban küldött vagy fogadott kommunikációinak tartalma, mint pl.:
    •az emailjének tárgya vagy szövege,
    •egy csevegőüzenet szövege vagy más tartalma,
    •egy videóüzenet hang- vagy filmfelvétele, és
    •egy hangüzenet hangfelvétele melyet Önnek küldtek, vagy egy szöveges üzenet melyet diktál.

    Emellett, amikor Ön kapcsolatba lép velünk, pl. az ügyfélszolgálattal, a képviselőinkkel folytatott telefonbeszélgetéseket vagy csevegéseket megfigyeljük és rögzítjük. Amennyiben belép üzleteinkbe, képét biztonsági kameráink rögzíthetik.

    Önnek jogában áll az általunk gyűjtött adatokról dönteni. Ha Önt személyes adatainak megadására kérik, azt visszautasíthatja. De amennyiben az választja, hogy nem adja meg a szolgáltatás biztosításához szükséges adatokat, lehet, hogy bizonyos funkciókat vagy szolgáltatásokat nem tud majd használni.

    Az alábbi szolgáltatás-specifikus részek írják le az ilyen szolgáltatások használatára vonatkozó gyakorlatokat"

    Szep jovo :)

    A teljes elerheto itt

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák