Új hozzászólás Aktív témák

  • mefistofeles

    addikt

    Nem a windows 10 védelmében (nincs rá szüksége) de azért elég önző megközelítés, hogy sokaknak van valami problémája a telepítéssel, néhány hardverrel vagy szoftverrel és máris szar, használhatatlan rendszerként könyveli el az új Windowst!

    Persze megértem a csalódottságot de azért el kéne pár dolgon gondolkodni.

    -Egyrészt új rendszerről lévén szó nagyon valószínű, hogy még jó ideig lesznek driver problémák bizonyos elemeknél. (ez pedig nem a Microsoft sara)
    -Túl régi gépeknél is el kell fogadni, hogy egy új, modern rendszert már nem rá terveznek.
    -A hozzászólásokból az is kitűnik, hogy sokan nincsenek tisztában a frissítés/telepítés folyamatával, ez is okozhat számtalan gondot.
    -Sokan nem tudnak megválni régi beidegződésüktől és pusztán azért szapulják az újat mert valami nem ott van ahol megszokta, nem úgy nyílik ahogy eddig, és egyáltalán miért nem pont olyan mint x verzióban.

    ...és végül, mutasson már valaki egy új rendszert ahol minden, mindenkinél tökéletesen ment elsőre..... elárulom nem találsz ilyent.......

    Valaki megjegyezte, hogy érthető módon szinte csak a problémás felhasználók írnak a topicba. Szerintem azért lenne hasznos ha azok is küldenének egy jelzést akiknél minden ok, mert így látszana, hogy azért nem olyan rossz a helyzet. Ha valaki "szüzen" csak végig olvassa a topicot akkor tuti esélyt se ad a windows 10-nek mert a hozzászólásokból az jön le, hogy használhatatlan bug halmaz!

    [ Szerkesztve ]

    Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Új hozzászólás Aktív témák