Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    Sziasztok!

    Úgy néz ki, csak nekem volt ennyire rossz napom 29-én. Egy kis küzdés árán(5 sikertelen próbálkozás, kék halál az első restart után), sikerült feljátszani a frissítést. Egész bátran kezdtem neki, mert kb. a 2-3 build óta próbálgatom egy laptopon a rendszert és a 10240 elsőre is jónak tűnt.
    A videokártya driverén kívül, amiről sokan panaszkodtak, minden tökéletesnek tűnt. Aztán a gépen lévő második felhasználói fiókkal belépve, nem indultak el a natív app-ok(hovatovább az "Áruház"-nak az ikonja sem jelent meg). A kattintást érzékeli, megdől a csempe és semmi más reakció. A Photos app, ha hozzárendelés alapján indult volna, panaszkodott valami rossz registry bejegyezésre. Közben az első profilon minden flottul ment. Utánaolvastam, a 10xxx buildnél volt ilyen hiba, elvileg egy shell-es paranccsal újra lehet tölteni az összes app-ot. Ezt próbáltam lefuttatni, nem sok sikerrel. Újraindítás után, a jelenség maradt a második profilnál, az elsőn viszont csak az adott ablak kerete villant fel és tűnt el fél másodperc után.
    Csináltam egy új teszt profilt, ott persze minden ment. Kellett is, mert az első fióknál még az edge sem indul.
    Ma reggelre elillant ez a gond, mert indítás után(Safe módban is) a CRITICAL PROCESS DIED üzenet fogad a kedves kék képernyőn.

    Ötleteket várok, hogy miért ne sírjam el magam.
    Köszönöm előre is!

    u.i.: fél éves 4690k alapon, sf22xx SSD, jogtiszta Win8.1 Pro, hogy ne fussunk felesleges köröket.

Új hozzászólás Aktív témák