Új hozzászólás Aktív témák

  • Polír

    csendes tag

    Sziasztok :)

    Nos már két napja van fent a win10,és eddig semmiféle problémát,nem tapasztalok.Csak frissítettem a gépen lévő oprendszert,utána kitöröltem a win.old mappát,megtartott minden beállítást,fájlokat szóval mindent az előző rendszer beállításaiból.

    Olvasgatom,hogy sokan panaszkodnak a felbontásra hogy homályosak a betűk nagyobb felbontás esetén,hogy nem megy pár formátum lejátszása stb,nem aktíválódik.

    Én ugy vettem észre a beírások alapján,hogy akik tiszta telepítést csináltak azoknál fordul elő probléma.A Microsoft tájékoztatójában is az volt,hogy először frissíteni ajánlott a régebbi oprendszert,úgy aktiválódni fog,mert aki frissítés nélkül rakja fel tiszta telepítéssel,nem fog aktiválódni.Mert a server nem érzékeli hogy volt már aktíválodott win 10 a gépen.

    Amúgy én mint átlag felhasználó nem értem ha valakinek volt egy jól működő rendszere az frissítés után,minek telepíti ujra??Nekem is minden megmaradt és hiba nélkül teszi a dolgát két napja :-)Nem akarok senkit megbántani vagy megszólni,akik tiszta telepítést csináltak,de náluk fordul elő 90%-ban valamilyen probléma.

    Én szerintem először frissítsétek,és ha pár nap után esetleg valami bibi lesz akkor kell próbálkozni a teljesen új telepítéssel :)

Új hozzászólás Aktív témák