Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Végre nekem is sikerült feltennem a Windows 10-et. :R A Microsoft saját letöltőprogramjával elsőre lejött és települt, szóval akinek nem menne Update-en keresztül, az bátran próbálja meg azt (Link az összefoglaló hsz-ben).

    Habár, megmondom őszintén, nálam nem volt teljesen zökkenőmentes a feladat. :N Frissítés után ugyan megmaradtak az alkalmazások és a beállítások, ám nem sokkal azt követően, hogy sikerült beaktiválni, fel akartam tenni a nemrég kijött GeForce Windows 10 drivert, ami először nem akart felmenni, mondván, hogy nem kompatibilis a rendszerrel (wtf? :F ). Utána nagy nehezen engedte, viszont újraindítást követően kék halál fogadott, amit már jó ideje nem láttam (A számítógép problémát észlelt, blablabla...). És mókuskerék a végtelenségig. Felajánlotta a helyreállítást, de nem segített.

    Végül meguntam, és "A gép visszaállítása alapállapotba" lehetőség mellett döntöttem, ezúttal a korábbi alkalmazások megtartása nélkül (Az online profilban úgyis rögzítve vannak a beállítások, úgyhogy annyit nem veszítettem vele). Ez már gond nélkül sikerült, már egyből aktiváltként jött fel, tisztán a rendszer. Most már az nVidia Windows 10 drivere is elsőre felment, szóval minden oké vele :K (Legalábbis eddig.)

    Tanulság: Hiába írja ki frissítés előtt, hogy kompatibilisek az eszközillesztők és a programok a Windows 10-el. Mindenképp érdemes tiszta telepítést végezni, máskülönben sok probléma akadhat. Most nekem is meg kell próbálni, hogy a programjaim működnek-e Win10 alatt, de remélem, hogy igen, mert sok eredeti licences appom van, amit szeretnék továbbra is használni.

    MOD: Valaki nem tudja véletlenül, hogy miként lehetne legalább az aktív ablak címmezőjéhez hozzárendelni az alapértelmezett színt? Mert így minden olyan fehér és ez zavar.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák