Új hozzászólás Aktív témák

  • hiuuz

    csendes tag

    Sziasztok!

    Goodoffer24.com-os sztorimat osztanám meg.

    Itthoni számtek oldalak ajánlása után tavaj én is vettem egy 3-4 ezer forintos Win10Pro licenszkulcsot, egész pontosan 2019 júliusban. Egészen a mai napig ott csücsült a licenszkulcs az e-mailban, nem használtam fel. Tegnap összeraktam az új vasat és ma délután nekiálltam a rendszertelepítésnek.

    Meglepetésemre a kulccsal nem sikerült aktiválni a Windowst!
    Egyből Goodoffer24 ügyfélszolgálati csetre mentem. Ott bekérték a vásárlást igazoló adatokat, valamint egy képernyőképet a meghiúsuló aktiválás hibaüzenetéről. Kisvártatva visszaüzentek, hogy a Win+R gombbal előugró ablakban üssem be a "slui 4" parancsot, majd kövessem az utasításokat. Itt egy előugró ablakban a Windows magyar ügyfélszolgálat telefonszáma és egy 9*7 számjegyű kód jelent meg. Az ügyfélszolgálaton az autómata után kapcsoltak egy ügyintézőt aki bekérte a kódot. Kis várakozás után azt a választ kaptam, hogy nem fogom tudni aktiválni, ez egy mennyiségi licensz amit azóta kalózverziónak minősítettek.

    Ezt előadtam a Goodoffer24-es ügyfélszolgálatosnak, kért pár perc türelmet, majd küldött egy másik kódot, hogy próbáljam ki. Az újonnan kapott kulccsal aktiválódott a Windows, majd elköszöntünk.

    Ezzel kapcsolatban felmerült bennem pár kérdés, de igazán arra lennék kíváncsi, hogy aki Goodofferes kulcsot használ, már kb egy éve annál minden OK? Nem mondom, hogy a 4e Ft-ot sajnálom, inkább az érdekel, hogy ha véletlen ez a kulcs is tiltólistás lesz, akkor "deaktiválódik" a Windows, vagy a következő telepítésig jó vagyok, vagy ez az alaplap (ha jól tudom azt regisztrálják) már legális lesz mindíg?

    Köszönöm ha elolvastad és az érdemi válaszokat ezzel kapcsolatban!

Új hozzászólás Aktív témák