Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Hory84 #115709 üzenetére

    Nem kell semmit, A Windows kb. mindent feltesz magának akik mást írnak azok egyszerűen az XP-s vagy még régebbi időkből megmaradt reflexeiket viszik tovább.

    Egyszerű teszt: csinálsz egy tiszt telepítést és hagysz mindent a Windows-ra - manuálisan csak pár dolgot érdemes pl. VGA driver és pl. az audió driver -

    Majd HASZNÁLOD, és kész. Ha a rendszered heteken hónapokon keresztül stabil lesz és a sebessége is megfelelő (a korábbi rendszerek sebességének érzetét hozza) akkor ez be fogja bizonyítani az állításom helyességét, és el lehet vetni a 20-25 éves beidegződéseket.

    (magam részéről már pár éve csak a Realtek és az Nvidia driver-eket teszem fel manuálisan, persze csináltam, olyat is, hogy egy driver frissítővel MINDENT frissítettem és mindkettő telepítés után kb. ugyanúgy működött ergo előnyét nem éreztem a driver frissítésnek, sőt egyszer az AHCI driver-t is frissítettem és utána azt tűnt fel, hogy a HDD a beállított 20 perc után sem ment alvóba hanem folyamatosan zúgatta a gépet és ez a frissítés hibája volt)

Új hozzászólás Aktív témák