Új hozzászólás Aktív témák

  • Goose-T

    veterán

    Ha valaki frissít Windows 10-re, nem tisztán telepít, akkor ne legyenek olyan karakterek a profilnevében, amik nem ASCII-karakterek, mert fura dolgokat csinálhat onnantól a Windows. Az én Windows 7-esemen Gergő volt a felhasználói profilom neve, és három programot próbáltam csak telepíteni, mindegyik más hibajelenséget produkált:

    1. Firefox telepítő: kiírta, hogy a 7zip nem tud a temp könyvtárba írni, csak rendszergazdaként futtatva működött.
    2. Total Commander: telepítés utáni első indításkor nem tudta menteni az .ini file-t jogosultság hiányában, ha rendszergazdaként futtattam, akkor meg létrehozott a Users könyvárban egy Gergo könyvtárat a Gergő mellé, és oda rakta a cuccait.
    3. Thunderbird: telepítés után semmilyen mail accountot nem tudtam hozzáadni, GMail esetében kiírta, hogy rossz jelszó, Yahoo-nál írta, hogy jó a jelszó, csak egyszerűen nem lehetett a Done gombra nyomni, céges IMAP hozzáférésnél pedig írta, hogy a bejövő szerver már létezik, és nem engedett tovább.

    Létre kellett hoznom egy másik profilt kizárólag ASCII-karakterek használatával, abban a profilban már minden tökéletesen működik, a régit meg töröltem. Online accounttal valószínűleg nem léphet fel ilyen probléma.

    Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

Új hozzászólás Aktív témák