Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz JaniS #109801 üzenetére

    Amit én tennék:
    A mostani rendszerről csinálnék egy mentést (ha a tiszta rendszerrel is problémák lesznek tehát a tiszta telepítés sem oldaná meg a problémát) , majd a legfrissebb 1909-es build-del újratelepíteném a rendszert és manuális update kereséssel még feltelepíteném rá azt a pár frisítést ami a megjelenése óta kijött. Ha így klappol akkor ezt a rendszert laknám be.
    HA ekkor is jön a hiba akkor lehet valamelyik update-et nem szereti a rendszer.
    DE ha jó akkor innentől kezdve ha nem is minden nap de 1-2 hetente vagy programok frissítése, WINDOWS UPDATE telepítése előtt csinálnék egy mentést (a Macrium-ot azért ajánlottam mert ingyenes az Acronis pedig nem) és akkor nagyjából biztonságban lennél.

    Továbbra is azt vallom a Windows újratelepítés egy TERVEZHETŐ IDŐTARTAMÚ dolog, de az, hogy vadászol egy megoldást ami "talán" működik és ezzel úgyanúgy megy az idő ha összeszámoltad volna, hogy mennyi időt fordítottál már az elmúlt hónapban arra, hogy megold ezt a problémát - bújtad a netet stb. vagy simán a boot probléma miatti időveszteséget is ideszámolva - már rég túl lennél rajta az újratelepítéssel.

Új hozzászólás Aktív témák