Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Golyobis #109207 üzenetére

    Általában semmi, nekem egy 2007-es nyári modell notin - hivatalosan xp, vista támogatott - és egy kb. 2003-as kiadású procival szerelt asztali pc-én is Windows 10 fut.

    Ha van lehetőséged kipróbálni akkor nézd meg az ESZKÖZKEZELŐT - start menü jobb egér gombra kattintva és a listából kiválasztva - ha ott nincs hiányzó driver a hardverekhez akkor nincs gond. Plusz teszteld le, hogy megy e a webkamera, ujjlenyomat olvasó, mikrofon stb.

    (jellemzően minden működni fog de inkább az fordulhat elő, hogy egyes hardverelemek működése lehet problémás pl. a 2007-es nyári notimon a Windows 10 mindig dobta a WIFI-t, utánanéztem a neten és az derült ki, hogy valamiért nem szereti az N-es szabványt tehát azt letiltottam és most csak a G szabványon üzemel szakadás nélkül)

    Ajánlom a figyelmedbe, hogy megvásárlás után csinálj egy tiszta telepítést mindent legyalulva róla, a rajta lévő lemezeken is töröld a korábbi partíciókat és partícionáld újra az igényeid szerint. Driver-ek telepítését hagyd a Windows-ra pár kivétel amiket manuálisan érdemes feltenni pl.: VGA és audió driver.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák