Új hozzászólás Aktív témák

  • azopi74

    addikt

    "With the phones that we have today, and the move by Microsoft to make Office applications freely available on Android, the gap between a Windows PC and an Android device shrank dramatically.

    I use an Android phone and a Windows laptop and now I can open all my Office documents on my phone in a Microsoft app. The fact that it isn't a Windows Phone is irrelevant, so the move by Microsoft has made it far easier for us to sell a combined solution to business."

    Szép dolog Satya "cloud first mobile first" jelmondata, de most komolyan: nem lehet, hogy ez az új mantra ténylegesen megássa a Windows for Mobile sírját? Én most komolyan kérdem, mert eddig 95%-ban azért akartam Windows-os telót, mert a MS szolgáltatásaihoz fullos, kompromiszum mentes elérést akartam. Telefononról, tabletről, akármilyen eszközről. De most ott tartunk, hogy lassan egy hulladék androidos telóról is ugyanazt a szolgáltatás szintet elérem, mint Windowsról. iOS-ről meg még durvább a dolog, jobban el vannak kényeztetve az iOS használók, mint a Windows hű felhasználók... Mi a f*sz van itt? MS egyszerűen feladta a mobilpiacot, vagy (nagyon) máshogy gondol a mobilpiacra? Mi a fasz történik itt?

Új hozzászólás Aktív témák