- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mityku
aktív tag
Húú lenne egy kis gondom, remélem tudtok segíteni!
Igen én még használom a win98se op.rendszert, bár van egy másik gépem amin xp fut.
Történt, hogy tegnap este kaptam egy vinyót ami xp-s gépbe volt korábban, ezt betettem a rackbe (win98se-s gépbe) (sajna későn kapcsoltam, hogy ebből akár bajok is lehetnek), először valami 32 bites dologról írt ki valami szöveget (hogy pontosan mit azt sajna már nem tudom), nyomtam neki egy gombot és full fekete képernyő hosszú perceken át. Ezt megelégelve nyomtam egy reset-et, rack ki, és azóta probléma van az elsődleges és másodlagos IDE vezérlőkkel (eszközkezelőben kis sárga felkiáltójel) + dvd olvasót nem látja a rendszer. Mit tudnék tenni? Win cd-ről nem tudok javítani (illesztőprogram frissítése), mert nem látja az olvasót.
A válaszokat előre is köszönöm!
üdv: mitykuOptimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
-
mityku
aktív tag
Hali Fönök!!!
A kulcsot amit mondtál megtaláltam, exportáltam egy reg fájlba, ahogy mondtad. tehát elvileg ha kitörlöm ezt a kulcsot helyreáll a rendszer.
Az említett kulcsnál, egyébként két név szerepel:
Név:
(Alapértelmezett) Értéknem beállított érték)
StaticVxD ''SHLDDRV.VXD''
Mindkettőt kell törölnöm??
üdv: mitykuOptimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Hy!
Bocsi moonman azt látom, hogy te profi vagy, de én nem igazán.
Ezt kulcsot hol kellene keresnem? Ilyet nem igazán csnáltam még!
Bocs a lámaságomért!Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Hali!!
Na találtam ilyen pwl kiterjesztésü fájlt, azt kitöröltem. Újra indítottam, megjelent az ablak és már bevolt írva a nevem a felhasználói részhez, kitöröltem írtam be mást (jelszót nem) ezt követően reboot, de újra megjelent. A furcsa, hogy ezek után a kereső nem talált pwl kiterjesztésü cuccot.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Hali!!
Na újabb probléma merült fel ezzel a r*hadt rendszerrel kapcsolatban.
Tegnap este szabályosan (start menü-leállítás-kikapcsolás) állítottam le a gépet. Ma reggel bekapcsolásnál ezzel a szöveggel fogad betöltés alatt:
''Nem található egy olyan eszközfájl, amely a Windows vagy egy Windows alkalmazás futtatásához szükséges.
A Windows rendszerleíró adatbázis vagy a SYSTEM.INI fájl hivatkozik erre az eszközfájlra, de az eszközfájl már nem létezik.
Ha szándékosan törölte le a fájlt, próbálja meg törölni a vele kapcsolatos alkalmazásokat is.
Ha mégis használni kívánja az alkalmazásokat, próbálja újratelepíteni az alkalmazást a hiányzó fájl érdekében.
SHLDDRV.VXD
A folytatáshoz nyomjon meg egy gombot.''
Na ez mitől lehet? Minden rendben működött előtte, nem volt semmiféle törlés.
Amúgy utána betölt a rendszer, lehet normálisan használni. De idegesítő mivel egy féléve pont ugyanezt produkálta.
Csináljak egy újratelepítést? Az elvileg rendbe teszi, nem?
-
mityku
aktív tag
Hali!!!
Jelszót abszolút nem írok be, hiába okézom le vagy nyomok mégse gombot, mindenindításnál előjön.
Próbáltam moonman féle dolgot is de nem jött be.Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
|moonman| : a kereső a win könyvtárban nem talált pdw kiterjesztésü file-t.
vicces: simán okézzam le? mintha próbáltam volna, de visszajött az ablak
De ezt nem mondom biztosra, majd utánajárok, DE NEM MA!!!!!Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Hali!!
Valamikor leszedem + visszarakom az alaplapi drivert.
Msconfig-ot megnéztem, az indítópultban ezek vannak betöltve:
internat.exe internat.exe
scanregistry C:\WINDOWS\scanregw.exe/autorun
taskmonitor C:\WINDOWS\taskmon.exe
systemtray systray.exe
LoadPowerProfile rundll32.exe
(2X van benne a listában, ez nem gond?)
NvCplDaemon rundll32.exe
nwiz nwiz.exe/install
NvMediaCenter Rundll32.exe
Állapotterület SysTray.exe
OWCCardbus tray rundll32.exe
SchedulingAgent mstask.exe
-
mityku
aktív tag
Hali!!!
ADSL!!!?????
Bár az lenne, ehelyett modemes netem van sajna!!
Nem tudom mi okozhatja ezt lassú töltést,végül is ezen kívül nincs gond vele egyenlőre!
Egy kérdés (majd elfelejtettem), mielőtt véglegesen betöltene a rendszer, felhasználói jelszót kér, de mégse-vel kilövöm. Hol tudnám ezt letiltani?Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
mityku
aktív tag
Hali!!
Az lenne a problémám, hogy a pc bekapcsolása után mintegy 2 perc kell mire a rendszer feláll. Most lett újra feltelepítve (win98se), nincs sok progi fent, játék egyáltalán nincs. Az lehetséges, hogy az USB driver (alaplapi telepítő cd-n lévő) okozza? Mert win telepítés után csak a nforce drivert raktam fel, az usb-t nem és mintha utánna lett volna ez a lassulás. De már korábban is csinált ilyen dolgot, akkor 3 perc alatt töltött be a windows.
A gép paraméterei: Abit NF-7, 512 Mb DDR mem., 1400Mhz AMD Duron, MSI Gef MX440 vid. kari.
Ha van valami ötlet, szívesen elfogadom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro/Régi + PS4 játékok Eladók!
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 12. 29.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest