Hirdetés
- Jól alakultak az Intel dolgai tavaly, és sínen a 7 nm-es node is
- A Cruise és a GM partnere lett az önvezető autók piacán a Microsoft
- 7,8 millió eurós bírságot szabott ki videojátékok kiadóira az Európai Bizottság
- Mostanra 8 milliárd dollár tőkét szerzett az elektromos autókat fejlesztő Rivian
- Beismerte a TikTok előnyét az Instagram
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Én elég kezdő vagyok. Eddig netről tanultam, amit meg nem értettem meg, azt itt megkérdeztem. Eddig magamtól a következőkre jöttem rá, hogyan tudom megcsinálni:
-Egyszerűbb számláló
-Egyszerűbb admin felület (tehát csak adott filenevű képet tud feltölteni a polgár, meg szövegeket tud kicserélni a weblapján)
-Egyszerűbb szavazás
-Vendégkönyv.
-Jelszóval védett oldal.
-Mysql-t most tanulom.
De:
-Fórumhoz fogalmam sincs
-Keresést sem tudom elképzelni, hogyan kell csinálni.
-Cookieket és session-öket sem ismerem. Csak filé-ben tudok adatot tárolni, pl. a fent említett dolgaimhoz.
Szóval szeretném megtanulni a ''De'' kategóriában lévőket is. De nem tudom most megvenni mindegyik könyvet, szóval ilyen tudás szinten lévőnek, mint Én, melyiket ajánlod? (Csak azért, mert ugye Te mindkettőt (-hármat,...) ismered.)
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] SAPPHIRE NITRO+ RX590 8GB SPECIAL EDITION. Azonnal vihető, ÚJ KÁRTYA!
- [Re:] [crey:] Az élhetetlenség országa
- [Re:] Vernee Thor - mondhatni isteni
- Path of Exile (ARPG)
- [Re:] Alcatel 1B (5002H) - egy B-terv
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Honda topik
- Xbox Series X|S
- [Re:] Eladó belépő gamer PC
- További aktív témák...
- Új állapotú Dell Latitude 7400, 14" HD, i5-8265U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, 10 órás akku, gar 2023
- Új HP Zbook 15 G6, 15.6" FHD IPS, i7-9750H, Quadro T2000, 32GB, 1TB NVMe, IR, ujjl.olv., gar 2023
- Lenovo Thinkpad x1 Carbon 6th, 14"FHD IPS érintő, i7-8650U, 16GB, 256GB NVMe, Magyar vil.bill., gar
- Új Dell Precision 7540, FHD IPS, i9-9980HK, Quadro RTX 5000 (16GB), 32GB, 1TB NVMe, HUN, gar 2023
- Dell Alienware AW2720HF 27" ÚJ, kizárólag kipróbált. 240HZ,IPS,1ms,freesync. Garancia 2023.február.
Állásajánlatok
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest