Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tensor

  csendes tag

  Ki mit tud róla? Állítólag az X920BT-ben már működik a Bluetooth telefon autó hifire történő kihangosítása, (X820-asban még visszakapcsol a saját hangszórójára) tudja ezt valaki gyakorlati példával igazolni? ???

  WinCE hozzáférés ugyanúgy megy, mint X820 esetén?

  EZEN A GÉPEN NEM FUT IGO. SEM AMIGO, SEM PRIMO. AZ EZZEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEKET KÜLÖN KOMMENTÁR NÉLKÜL TÖRÖLJÜK, KÖVETKEZŐ ESETBEN AZ ILLETŐ TILTÁSRA KERÜL WAREZ MIATT.

  [ Módosította: Bog ]

 • tensor

  csendes tag

  Valaki már írta, hogy:

  Igen nekem mukodik a Bluetooth kihangositas az autoban levo hangfalakra az x920BT-vel.

  Viszont többen írtátok, hogy csak a navira megy a telefonkihangosítás az fm transmitteren át az autó hifije nem veszi át a telefonhangot.

  Most melyik az igaz?

  Több GPS bolttal is emaileztem, azok buzgón állították, hogy működik eza funkció.
  Ha veszek ilyen kütyüt azt azért veszem, hogty ez működjön. Szóval nekem nem mindegy.

  Pont az a lényeg, hogy hangosan bömből az mp3 és ha kapás van, ugyanúgy az autó hangszóróin át halljam a "távoli embert".

  Többször meg lett említve, hogy IGO8 legálisan nem futhat!!! oké. és miért is nem? Mi futhat rajta ? Sygic? Ez olyan, mintha bemennék a hentes üzletbe ahol csak csirkemell van. Se setés se marha se semmi másfajta hús. Dagadóra meg rá se kérdezzek, hogy van-e, mert az meg kifejezetten illegális.

  Hol élünk mi? Vevőcentrikus fogyasztói társadalom? Hol? Oké ne warezoljon senki, de akkor adassék már meg a lehetőség, hogy megvegyem azt a szoftvert amit futtatni akarok aPNA-mon.

Hozzászólok Aktív témák