Hirdetés
-
IT café
WayteQ x920BT
Hozzászólok Aktív témák
-
housejoy
tag
-
housejoy
tag
válasz
Digisrac #1457 üzenetére
szia, nemtudom milehet ez a sípolás nállad,énis mindig használom az fm transmittert de ilyet nemvettem még észre bár zenész vagyok valamelyest jó a hallásom
(most az mp3 minőségbe nemenjünk bele...)
viszont hamost visszagondolok pár hete kölcsönautóval voltam és ott mintha lett volna ez a jelenség,elképzelhető hogy rádiófüggő is.próbáltad már másik autóban vagy esetleg otthoni hifivel?[ Szerkesztve ]
-
housejoy
tag
válasz
Digisrac #1464 üzenetére
megmerem kockáztatni hogy nem a készülékkel van a baj,előzőleg wayteq n770-em volt,akkoriban sok idegen autót vezettem és hát rádiója válogatta hogy szólt a navi....
most megkérdeztem 1 haveromat akinek szintén ilyenje van és azis váltogatja az autókat ő kifejezetten azt mondja néha megőrült ilyen sípoló hangtól,ő pakolgatta tekergette a kábelt jobbra balra le fel így valamelyest enyhült a sípolás bizonyos autókban.lehet valami elektromos gerjedés vagy miafene lehet amire érzékeny vagy a navi vagy az autórádiót zavarja valami a naviból,de nemvagyok eletromos szakember csak 1 vélemény... -
housejoy
tag
sziasztok !
van már valami megoldás arra hogy az x920BT fm-transmitter nemkapcsoljon ki magától? -
housejoy
tag
köszi az infót, egyik szemem sír a másik nevet.....
a 21. században mért gondolják azt hogy valamit amit ők rontottak el mert sztem ez hiba csak a szervízben lehet orvosolni? nekem neméri meg kecskemétről azért pestre menni hogy kb 30 másodperces frissítést csináljanak,főleg annak tudatában hogy amikor a fényérzékelő volt rossz akkor bezzeg kitudták tenni az oldalukra...
úgyhogy bízom benne valaki előbb utóbb felteszi :-) -
housejoy
tag
...., ez annyira siralmas magyarázat.
bezzeg amikor a fényérzékelővel volt a gond annak a javítását kitudták tenni, szal ez így ebben a formában nemigaz.
most nagyot csalódtam a wayteq hozzáállásában.
így az maradt hátha valaki megszerzi és kiteszi valahova a javítást
vagy végre megjön a cns stylus xxl és áttérek arra... -
housejoy
tag
hú de felhúztam magam a wayteq válaszán.....
nemigaz hogy az fm transmitter automatikus kikapcsolása nem hiba, érdekes módon
eddig ez nemvolt divat egyik készülékükben sem de még más gyártó készülékénél sem.
ráadásul képesek a pofámba hazudni hogy még sosem tettek ki javítást a netre,nemtom az illető még sosem nézte a saját weboldalukat?
ez kezd olyan lenni mint a NavNGo hozzáállása...
elején nagyon segítőkészek aztán amikor már nyeregbe érzik magukat szarnak mindenkire.
én nemvagyok hajlandó ezért pestre menni szervízbe, inkább eladom az x920BT-t és veszek olyat ami úgy működik ahogy kell.pl CNS Stylus XXL , azzal amúgyis rendesen meglesznek szorongatva az eddigi infók szerint. -
housejoy
tag
válasz
Mcfly84 #1739 üzenetére
a probléma csak annyi hogy elég zavaró ha lekapcsol az fm transmitter és elkezd a rádió sisteregni, lehet ez téged nemzavar vagy olyan autórádiód van ami olyankor elnémul.
nyilván én sikeres ember nemlehetek mert az enyém csak értetlenkedik és zajong hogy megszűnt a rádióadás
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] Újszerű, garanciás HP Elitebook. Érintő kijelző, wacom ceruza, Pro kreátor vagy üzleti ultrabook.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- [Re:] Xiaomi Mi Box S: butából okostévét, jó áron
- Mozilla Firefox
- KONZOL beárazás
- [Re:] Pocophone F1 - pole pozíció
- [Re:] Eladó új HP ProBook 440 G7 (9TV41EA) Ezüst.
- [Re:] talp nélkül - BenQ G2450 24" LCD monitor
- World of Tanks - MMO
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB - 2 év gari/nemcsákány!
- Sapphire Pulse RX Vega56 8GB (Samsung) - újszerű/nemcsákány!
- MacBook Air 13" 2017 magyar billentyűzettel, szép állapotban, mélyen ára alatt, garanciával
- Féláron,Dell Latitude 7490, ultrabook, Dell garancia, i5/16GBRAM/512GBSSD FHD IPS matt érintőkijelző
- LG 24" IPS LED AMD FreeSync Full HD Monitor 24MP59G-P Display Port
Állásajánlatok
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest
Cég: Szintézis-Net Kft.
Város: Győr