Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Gabipro

  csendes tag

  válasz Comecee #1021 üzenetére

  Hello kedves Comecee, motoros cimbi... :K
  Én is emiatt (is) vettem a nagyobb kijelzős x920-ast, hogy messzebbről is jobban látni, s akár kesztyűben is talán-talán kezelhető a kedvenc navi programunk.
  A fényerejére kíváncsi leszek, mert a motoron bizonyára nehezebb lesz jól látni mint egy zárt kocsiban. Bár ilyen jellegű (motoros gps használat) gyakorlati tapasztalataim még nincsenek, no de majd tavasszal kiderül.
  A tartóját szerintem meg lehet barkácsolni... az alsó "tapikorongos" részt le lehet venni és helyette lehet "barkácsolni" valami felfogatót. Amitől kicsit félek, hogy ne hogy véletlen "kiugorjon" a tartóból, mert azért egy motor jóval erőteljesebben rázkódik, mint egy autó.... meg ha egy kocsiban le is esik véletlen, azt könnyen túléli (csak a kijelzőjébe ne álljon bele semmi...)...de egy motorról való leesés pláne menet közben tragikus... :o
  Úgyhogy valami biztosítót, ill. plusz felfogató, felerősítő valamit lehet kitalálok hozzá, biztos ami biztos.

 • Gabipro

  csendes tag

  2 megjegyzés:
  -(#1056) glutamin: Én is ilyen tokot (CaseLogic GPS1) vettem, csak én a C*ra-ba, szintén 2K-ért. Szerintem is nagyon jó, masszív, kemény...megéri az árát. :K Kissé zavar, hogy picit lötyög benne a készülék, de majd kiékelem... (nem biztos hogy szerencsés ha lekopik róla emiatt az azonosító...)
  -(#1068) Saycz: Ezeket én is tapasztaltam, hogy:
  -az akksi lemerülése előtt kb. 20-25 perccel elkezd nyafogni, hogy töltsem...ezt csinálja kb. 5 percig (elég idegesítő, főleg hogy sokszor ezt másodpercenként közli, így gyakorlatilag használhatatlanná téve a navigációt), majd érdekes módon egy idő után ez abbamarad, kb. 5-10 perc csend... majd a legvégén megint kezdi a folyamatos figyelmeztetést. Az események alatt az akku töltöttség jelzőn (akár a kedvenc programunkban, akár a saját gyári menüjében nézve) a "pálcikák" néha ugrálnak ide-oda (a gyári menüben 1-2 pálca között ide-oda), az ***8-ba 1-2-3 pálca közt "ugrál", de csak a fent vázolt akksi lemerülése előtti kb. 20 percben. Ez új korában is így volt, meg most is (1,5 hónapos), kíváncsi leszek hogy a későbbiekben mi lesz. Az akksi egyébként jól bírja, az üzemidővel nincs gond.
  -Én is néztem az energiagazdálkodási beállításokat az ***8-ban, de mint ha a készülék ezt figyelmen kívül hagyná, semmi változás. (Én is motoron is használnám, ahol lekapcsolhatná a kijelzőt, vagy legalább a háttérvilágítását ha nincs a közelben manőver vagy esemény.) Ezt egyébként a Wayteq 770Bt-n is tapasztalom, úgyhogy szerintem a hiba nem a Wayteq-ben van. (...hanem a ***8.3.2.9****-ban. Régebben ***8.3.2.6****-ban mint ha jó lett volna a 770Bt-n...)
  Van egyébként még egy érdekes észrevételem, ill. tapasztalatom az autós tartóval kapcsolatban... (Adott egy új, és egy kb. 9 hónapos, de keveset használt ugyanolyan tartó (770Bt), ami már alig használható!) ...csináltam képeket, majd feltöltöm... tanulságos. :F

  [ Szerkesztve ]

 • Gabipro

  csendes tag

  válasz agent_k #1095 üzenetére

  Hát igen... óccsó húsnak...
  Én is ilyet vettem. Feltettem az első fóliát, egyből a gyári után... hááát elég buborékos lett. Próbáltam a kissé pongyola "használati utasításnak" megfelelően, de nem az igazi.
  A gyárilag rajta levő fólia is jobb volt ennél. grrrrr....
  Na majd megpróbálom még egyszer, a másodikat már csak jobban sikerül feltenni. (mm-ről mm-re, bőszen nyomkodva, párás helyiségben...)
  Egyébként a mérete sem stimmel... kissé nagyobb, mint a kijelző...így a széle felhajlik. (a másodikról levágok 1 max. 2 mm-t mindkét széléből)

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák